Den 29 september kommer den prisbelönta fastigheten Trehörningen slå upp portarna och hålla öppet hus. Trehörningen ligger på Tunnbindaregatan 3 och kommer att vara öppen för visning mellan 13.00-17.00.

Fastigheten har 18 lägenheter (6 ägarlägenheter och 12 hyresrätter) och även lokaler på 80 m² – 454 m² för näringsverksamhet i gatuplan.  Byggnaden som uppfördes under 2017 är en arkitektonisk länk mellan nutid och dåtid, som utformats med respekt för områdets industriella historik och känsla. Här finns plats för den som vill leva eller verka mitt i kreativitetens centrum.
I den internationella tävlingen MIPIM Architectural Review Future Project Award har Trehörningen i Norrköping utpekats som vinnare i bostadskategorin. I tävlingen deltar planerade projekt från hela världen och priset lyfter fram särskilt intressanta och kreativa projekt innan de förverkligas. Prisutdelningen skedde på den internationella bygg- och arkitekturmässan MIPIM 2013 i Cannes.

Klicka här om ni vill veta mer om Trehörningen